Aardewerk.com

Website / Nieuwsbrief
Bekijk de website

Over Aardewerk

A. Aardewerk is met recht een familiebedrijf. Esther en Emiel zijn al de vierde generatie antiquairs, gespecialiseerd in hoogstaand antiek Nederlands zilver vanaf de zestiende eeuw en in bijzondere antieke en 20e eeuwse juwelen.

Zij werken vanuit hun showroom in Den Haag en jaarlijks zijn zij te vinden op de kunstbeurzen Tefaf en PAN. Daarnaast kennen we ze als dé zilverexperts van het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch.

De uitdaging

De website die we jaren geleden voor Aardewerk hebben ontworpen heeft de tand des tijds goed doorstaan, maar op een gegeven moment konden ze er niet meer omheen; er moest na 10 jaar een nieuwe website komen.

Wederom kozen Esther en Emiel voor Zidiot. Tot ons genoegen natuurlijk! Een futureproof website was het verzoek, met de stijl en klasse die bij ze past.

Wij gingen aan de slag om de specifieke wensen van onze klant in vorm en gebruik vast te leggen. Ontworpen vanuit mobile first en helemaal responsive en eindelijk goed vindbaar door Google. Qua vormgeving zaten we snel op één lijn, al lieten de details zich graag tot in de finesses uitwerken. Het resultaat is een heldere, moderne website met een licht elegant allure.

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.