ANWB Media

Branding strategie / Huisstijl
Bekijk project

Over ANWB Media

ANWB Media is met haar 130 jaar ervaring de grootste uitgever van Nederland op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Niet voor niets staat ze bekend als een betrouwbare samenwerkingspartner met een sterke binding met de doelgroepen. De sportieveling, de automobilist, de wandelaar, de liefhebber van dagjes uit: samen met de adverteerders wordt een breed publiek van miljoenen Nederlanders bereikt. En dat met succesvolle resultaten.

Het project

In de ontwikkelde communicatiestrategie benadrukken wij de persoonlijke, deskundige en betrouwbare kracht van ANWB Media. De nieuwe stijl van ANWB Media visualiseert de rijkheid van het bereik en contact met de doelgroep.

Een betrokken, betrouwbare mediapartner. Maar ook een partner die exact weet waar de doelgroep zich begeeft, die precies weet wie waar is, als een navigator: We zijn er!

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.