ANWBMedia.nl

Website
Bekijk project

Over ANWB Media

ANWB Media is met haar 130 jaar ervaring de grootste uitgever van Nederland op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Niet voor niets staat ze bekend als een betrouwbare samenwerkingspartner met een sterke binding met de doelgroepen. De sportieveling, de automobilist, de wandelaar, de liefhebber van dagjes uit: samen met de adverteerders wordt een breed publiek van miljoenen Nederlanders bereikt. En dat met succesvolle resultaten.

De uitdaging

Inspireer en informeer de gebruiker om een weg te vinden in het grote aanbod van de ANWB op een heldere en overzichtelijke manier. Rekening houdende met een hele brede doelgroep van media inkopers, marketeers tot aan camping eigenaren.

Ook zal de website intensief worden gebruikt als verkoop materiaal door de business adviseurs. Om samen met de klant een gerichte keuze te maken in het advertentie aanbod.

De responsive en snellere website en de heldere opbouw zal bijdragen aan een betere indexering door zoekmachines.

PRAATJES BIJ DIE PLAATJES

Een online beeld zegt dan wel meer dan 1.000 woorden, het is nog geen gesprek. We leren je graag echt kennen, in Zidiot hometown Den Haag of daarbuiten.

Ja! Hou mij op de digitale hoogte