DI-RECT

website
Bekijk de website

Over DI-RECT

DI-RECT is een alternatieve rockband bekend binnen en buiten Nederland. Sinds 1999 hebben ze al meer dan 1000 live shows gespeeld en meerdere malen een nummer 1 hit gescoord. Van de 6 studio albums is er één met goud bekroond.

Na een bijzondere live show in Carré staat de band in de startblokken voor een avontuur buiten de Nederlandse grenzen en duikt hij ook de studio in om een nieuw album te maken.

De uitdaging

Zidiot werd gevraagd om het unieke gevoel van de waanzinnige live show van de band online onversneden over te brengen. Maar ook om de verhouding met (nieuwe) fans te versterken. Nieuwe website? Wij dachten van wel.

Door slim gebruik te maken van social media zoals Vimeo, Facebook en Twitter kunnen zij in de studio, onderweg en op een gig de website beheren en een directe dialoog aangaan met hun fans over meerdere platforms tegelijk.

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.