InnovationQuarter

Website
Bekijk de website

Over InnovationQuarter

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Zij financieren innovatieve bedrijven in alle levensfasen, assisteren buitenlandse ondernemingen bij het vestigen in Zuid-Holland en organiseren samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Zo werken zij aan een economisch sterk Zuid-Holland.

De uitdaging

Zorg voor een goede weergave van de huidige organisatie. Maak een heldere vertaling van de huisstijl naar online. De klant vraagt om een responsive ontwerp en een verbeterde vindbaarheid. Tevens een flexibel en goed hanteerbaar Content Management Systeem.

Voor InnovationQuarter hebben wij een snelle en heldere responsive website vormgegeven met een duidelijke structuur. Tevens hebben wij de huisstijl volledig online doorgetrokken. Voor het Content Management Systeem is er Wordpress gekozen waarbij de klant met diverse custom opmaak modules heel makkelijk de website up-to-date kan houden. De vindbaarheid is er uitstekend op vooruitgegaan.

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.