KPN.com

Website
Bezoek KPN.com

Over KPN.com

KPN is een toonaangevende en maatschappelijk betrokken leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten wordt met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen in binnen- en buitenland bediend.

De band en samenwerking met KPN is hecht en dat leidde al eerder tot producten waar we als Zidioten erg trots op kunnen zijn.

Het project

KPN heeft Zidiot benaderd om de nieuwe KPN Merkstijl die in het najaar van 2013 is ontwikkeld, te vertalen naar een online stijl die in te zetten is voor de KPN.com omgeving. Tevens is gevraagd om de vanuit de meest complete en complexe klantreis Alles in één Glasvezel te onderzoeken. Om vervolgens deze reis op experience (beleving), interactieontwerp, content en visueel ontwerp daar waar mogelijk is flink te verbeteren. Daarbij is het vereist om rekening te houden met de huidige techniek en tools die nu op het KPN.com platform aanwezig zijn.

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.