Krause

Campagne / iOS Game

Over Krause

Krause, geboren als de Groningse Susanne Clermonts, is een songwriter/artiest die haar sporen verdient in de Europese elektronische muziekscene. In maart 2013 lanceerde zij haar tweede album "Tenderfoot" waarmee ze samen met haar eerdere album flink wat zendtijd wist te bemachtigen op de Nederlandse radio en televisie. Zij is niet bang voor vernieuwing en o ja, en ze houdt enorm van Pony's, haar kat Jekkie en boven alles: Haring!

De uitdaging

Een iPhone game als muziekvideo voor haar nieuwste single? Maar natuurlijk! Zidiot ontwikkelde in nauwe samenwerking met Krause een verslavende mobiele game om haar single "Something Smells Fishy" te promoten. Deze is zelfs speciaal voor de app geschreven en wordt ook gebruikt als muzikale omlijsting. Nog niet eerder gedaan? Zeker, maar Zidiot en Krause hebben het geflikt: Gratis te downloaden in de iTunes App store!

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.