Regiobranding Toolkit

Website
Bekijk de website

Over Regiobranding

Een sterke regio verdient een sterk profiel. Door met elkaar te werken aan een goede profilering van onze regio, kunnen de partijen die gevestigd zijn in de regio daarvan profiteren. Doormiddel van de Regiobranding Toolkit zijn er verschillende visuele en tekstuele middelen beschikbaar voor bedrijven, gemeentes en studenten in de regio Zuid-Holland.

De uitdaging

Ontwikkel een laagdrempelige website waarin de bezoeker op een overzichtelijke en makkelijke manier visueel materiaal kan verzamelen voor presentaties of andere toepassingen waarin de regio Zuid-Holland wordt uitgelicht.

Wij hebben een online toolkit vormgegeven die werkt als een webshop. In de categorie overzichten kunnen, met een snelle button, de verschillende files worden toegevoegd aan de download map. Zonder persé naar de detailpagina te hoeven gaan. Op de detailpagina is er een volledige omschrijving te vinden en zijn alle bestandsformaten overzichtelijk weergegeven. Tevens kan de klant voorbeelden van toepassingen van de toolkit ter inspiratie plaatsen op de website.

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.