T-Mobile stories

Social Media / Website
Bekijk de website

Over de klant

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, KNIPPR en Ben. Hiermee bieden ze mobiel internet, zakelijke oplossingen, kabelvrije televisie en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

De uitdaging

Geef onze verschillende Social Media activiteiten een verzamelplaats zodat onze klanten deze tevens via de website kunnen volgen of op een later tijdstip kunnen terugzien.

Om deze activiteiten een plek te geven hebben wij een blog omgeving ontworpen op de consumenten website van T-Mobile. Het blog kan via de homepage worden benaderd. In het overzicht is een verzameling te zien van verschillende stories, acties en events. Die vervolgens overgaan naar een detailpagina waarin de Social Media momenten in een helder overzicht zijn te bekijken.

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.