T-Mobile Zakelijk

Website
Bekijk de website

Over T-Mobile

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, KNIPPR en Ben. Hiermee bieden ze mobiel internet, zakelijke oplossingen, kabelvrije televisie en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

De uitdaging

Hoe kan T-Mobile de zakelijke bezoeker beter bedienen via de website? Zijn onderverdelingen in een klein, middel en groot bedrijf die nu worden gemaakt op de homepage überhaupt relevant? Hoe kan de experience worden verbeterd zonder het zakelijke te verliezen? Met deze vragen zijn wij aan de slag gegaan.

Doormiddel van een empathy map onderzoek met een doorsnee van klanten en interne stake holders hebben wij een wensenlijst gedefinieerd. Die wij vervolgens hebben vertaald in verschillende concepten. Na een duidelijk richting uit de verschillende concepten te hebben gekozen zijn wij aan de slag gegaan met een interactie- en visueel ontwerp en een geheel nieuwe klantreis voor de zakelijke klant.

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.