Tacho Store

Webshop
Bekijk de webshop

Over Tacho

You me and the sea…

Voor alle outdoor lovers en extreme sports enthousiastelingen is er nu Tacho; hét nieuwe kleding merk! Met bewuste keuzes, als kleine oplagen die in Europa gemaakt worden en hoge kwaliteit organisch katoen en merino wol, maakt Tacho stijlvolle items.

Super comfortabel en een tikkeltje funky. Oprichter Denis Kartachov heeft met veel passie een prachtig nieuw merk opgezet.

Take every chance as an adventure. Play hard, dream big.

De uitdaging

Laat die verkoop maar starten!
Na wat verkoop aan ‘the inner circle’ is daar Drop One. Een verse collectie die vraagt om een groter publiek en een volwassen verkoop kanaal. Zidiot heeft voor Tacho een mooie webshop gemaakt met behulp van het shop-systeem Shopify.

Met de toffe actiefoto’s en achtergronden van Tacho hebben we sfeerpagina’s gemaakt om het publiek kennis te laten maken met het merk. De heldere productfoto’s tonen de collectie en alle bijbehorende informatie. Prijzen, kleuren, maten, voorraad, betaalopties en verzending… Het is allemaal op maat ingevoerd en uitgewerkt.

We verzorgden de hosting en koppeling van de juiste domeinnaam en een professioneel e-mailadres. En met het goed werkende betaalsysteem van Shopify is de kassa ingericht. Geen zorgen, geen gedoe. Klanten kunnen een inlog maken, er zijn ‘discount’ codes in te voeren en de e-mails met order updates naar de klant; het is allemaal goed geregeld.

Het resultaat: een fully functioning shop, met een funky Tacho smoel. Binnen korte tijd up & running!

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.