Zo werkt Zidiot

Zidiot werkt aan uitdagende opdrachten in de offline en online branding. We hebben daarmee veel ervaring in strategie en ontwerp voor diverse opdrachtgevers. We ontwikkelden werkmethodes die succesvol zijn voor onze projecten én voor onze klanten.

Elke vraag is uniek. De ene keer werken we beknopt, de andere keer uitgebreid. We zijn hierin flexibel en meedenkend.

We doen onderzoek naar de behoeftes van de opdrachtgever, concurrerende merken, de wensen van eindgebruikers, haalbaarheid en rendement. Zo worden strategieën, huisstijlen en websites ontwikkeld met een duidelijke missie.

Om elk project succesvol te laten zijn, komen we altijd langs de volgende onderwerpen:

Strategie & branding

We zijn graag op de hoogte van wat er speelt in en om het project. Daarom definiëren we samen met de klant de (visuele) verwachtingen, projectdoelstellingen en randvoorwaarden. Hiermee gaan we de breedte in. We onderzoeken wensen van eindgebruikers en andere betrokkenen, kijken naar vergelijkbare merken en diensten. We vinden mogelijkheden en oplossingen.

Met alle wensen op het netvlies gaan we bouwen aan het creatieve concept. Met verschillende voorstellen openen we het gesprek om met de klant tot de beste ideeën te komen. Samen kiezen we het concept dat het beste bij de doelstellingen en de doelgroepen past.

Ontwerp

Het concept staat. De 'look and feel' raakt. Tijd om de diepte in te gaan. We werken alle details uit voor de gekozen communicatiemiddelen. Of het nu om een applicatie gaat of de hele branding van een nieuw merk betreft. We verfijnen de designs, documenteren de stijl en perfectioneren de boodschap.

Website & webshop

Het ontwikkelen van een website gaat niet over één nacht ijs. Vanaf het begin wordt rekening gehouden met alle details voor het gehele functioneren van het eindresultaat. Vormgeving, interactie en technische prestatie vormen samen een goed werkend geheel.

Een webshop kan custom, geheel op maat, ontwikkeld worden. Daarnaast is het mogelijk om te werken met het beproefde systeem van Shopify. Een goed alternatief, tegen een lagere investering. Met veel ruimte voor vormgeving, handige basisfuncties en geen onderhoudskosten. Een snelle start van je merk.

Content & support

De juiste teksten en beeldmateriaal, op de juiste plek. Pagina opbouw, SEO informatie, URL structuur of linkbuilding, we zorgen voor nauwkeurige migratie en onderhoud van de content.

We gaan graag een langdurige samenwerking aan. Na een succesvolle implementatie blijven we meedenken over uitbreiding en optimalisatie. We verzorgen het technische onderhoud en service updates. En er is natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe ideeën!

Tijd voor een goed gesprek

Een online beeld zegt veel, het is nog geen gesprek. Wil je je project of vraag tegen het licht houden? En samen met ons de mogelijkheden bespreken? We leren je graag echt kennen.