ZO WERKT ZIDIOT

Doordat we al jaren onze kop boven het maaiveld uitsteken, zitten klanten van Zidiot aan tafel met doorgewinterde branding experts. Uit onze ervaring groeide een werkmethode waarmee we oplossingen ontwikkelen die simpelweg werken.

We doen onderzoek naar de behoeftes van eindgebruikers, concurrerende merken, de wensen van de klant, haalbaarheid en rendement. Zidiot is zacht gezegd grondig te noemen.

Elk project vraagt om een passend team en eigen proces. De ene keer werken we beknopt, de andere keer uitgebreid en vaak zijn we de vaste rots in de branding. Zidiot is hierin flexibel en helder.

Om elk project op hoog niveau te krijgen, komen we altijd langs de volgende onderwerpen:

Onderzoek

We kunnen pas beginnen als we weten wat er speelt in en om het project. Daarom definiëren we samen met de klant de verwachtingen, projectdoelstellingen en randvoorwaarden. Vervolgens duiken we het veld in en komen we in contact met eindgebruikers en andere betrokkenen. We kijken naar vergelijkbare merken en diensten. Een goed begin...

Team

De kennis is nu in huis en de doelstellingen zijn helder. Tijd om het team definitief samen te stellen. Zidiot werkt altijd met de skills waar het project om vraagt. Dat betekent dat we ook specifieke expertises uit ons netwerk halen. Partners met wie we kunnen lezen en schrijven, twee handen op één buik.

Strategie & Concept

Time to get dirty. Onze wederhelften moeten het even zonder ons doen, want Zidiot timmert aan het creatieve concept! Er zijn meerdere wegen naar Rome, dus we stellen altijd alternatieven voor. Samen met de klant kiezen we het concept dat het best bij de doelstellingen en de beoogde publieksgroepen past.

Design

Het gekozen concept staat, haar kaders zijn helder. De 'look and feel' raakt. Tijd om de diepte in te gaan. Zidiot werkt belangrijke details uit van alle gekozen middelen, of het nu een applicatie is of de hele branding van een nieuw merk. Wij verfijnen het interactie design, documenteren de stijl en perfectioneren de boodschap.

Implementatie en nazorg

Werk opleveren gaat niet over een nacht ijs. Zidiot is zorgvuldig in de implementatie van projecten. Samen met de klant zijn we scherp op onvoorziene uitdagingen en gebruikersfeedback. We zorgen dat we wijzer worden en stellen bij waar nodig.

Sterke band

Zidiot gaat het liefst langdurige samenwerkingen aan. We merken dat veel klanten terugkomen met nieuwe vragen en ideeën nadat we een project succesvol hebben geïmplementeerd. Daarom staat onze sublieme espressomachine altijd aan, en de deur open.

PRAATJES BIJ DIE PLAATJES

Een online beeld zegt dan wel meer dan 1.000 woorden, het is nog geen gesprek. We leren je graag echt kennen, in Zidiot hometown Den Haag of daarbuiten.

Ja! Hou mij op de digitale hoogte